EcoMoto 930×122

teatru_papusi

Premiera la Teatrul de Papusi

Teatrul de papusi din Pitesti pune in scena o noua premiera in zilele de 21 si 22 mai. Este vorba de o piesa a carei regie, dar si a carei scenografie sunt semnate de Nicolae Banica, fost director al institutiei.

Conform datelor furnizate de conducerea institutiei, Teatrul pentru copii si tineret “Aschiuta” va prezenta premiera “PERONUL CU VISE”, în scenariul si regia lui Nicolae Banica. În distributie: Gabriela Rosu, Aurelia Floroiu, Iulia Tanase, Olga Podaru, Gabriela Slatioreanu, Nineta Manea, Florin Draguta, George Slatioreanu si Nicolae Banica.

« Montarea este un spectacol de muzica si animatie pentru copii între 3 si…80 de ani, o calatorie virtuala în lumea fanteziei, a muzicii si a dansului.

Spectacolele vor avea loc sambata, 21 mai si duminica, 22 mai, de la orele 11.30. Pretul unui bilet este de 5 lei. Rezervari se pot face pe siteul teatrului, www.teatrul-aschiuta.ro”, informeaza organizatorii.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90