New Profesional Consult 930 x 122

    teatru_davila

    Programul Teatrului Davila pana pe 17 aprilie

    Teatrul Alexandru Davila din Pitesti a pregatit pentru saptamana 12 – 17 aprilie un program ceva mai “aerisit” pentru publicul pitestean. Din program nu lipsesc spectacolele pentru copii, dar si pentru cei mari. In plus, actorii teatrului pitestean vor face si o deplasare la Valcea. La randul lor, actorii valceni vor veni la Pitesti pentru a pune in scena un spectacol propriu. Mai multe institutii de invatamant din municipiul resedinta de judet au solicitat Teatrului Davila sa fie pus in scena spectacolul cu piesa “SERAFIC SHOW”, de Ion Popa. Piesa va fi pusa in scena de 4 ori. Este vorba de un spectacol in regia lui Emilian Cortea. Dirijor: Dan Dimitriu; Coregrafie: Dorin Oancea; Scenografie: Miruna Varodi. Spectacolele vor avea loc dupa cum urmeaza: marti, 12 aprilie si miercuri, 13 aprilie, de la orele 19.00, joi, 14 aprilie, de la ora 18.00 si vineri, 15 aprilie, de la ora 10.00.

    Vineri, actorii teatrului pitestean se vor deplasa la Ramnicu Valcea unde vor juca, de la ora 19.00, „PATRIOTICA ROMANA”, dupa piesa lui Mircea Stefanescu, in regia lui Dan Tudor si scenografia Mihaelei Dinu Pitigoi.

    Sambata, de la ora 18.00, se va pune in scena piesa “LA REVISTA NU E CRIZA” de Daniel Militaru si Dan Ioan Pantoiu; regizor artistic Emilian Cortea.

    Duminica, de la ora 18.00, pe scena vor urca actorii de la teatrul valcean “Anton Pann”, cu piesa “INTAMPLARI PROVINCIALE”, in regia si scenografia lui Adrian Roman.

    Pentru fiecare reprezentatie pretul unui bilet este 10 lei. Elevii si studentii beneficiaza de o reducere de 50%, iar pensionarii pot intra gratuit, in limita locurilor ramase libere.

    La teatrul de copii “Aschiuta” vor fi urmatoarele spectacole:
    – miercuri, 13 aprilie, de la ora 11.00, „CRAIASA ZAPEZII”;
    – joi, 14 aprilie, de la ora 10.00, „ISPRAVILE LUI PACALA”;
    – sambata, 16 aprilie, de la ora 11.30, „ISPRAVILE LUI PACALA”;
    – duminica, 17 aprilie, de la ora 11.30, “HOTARUL BASMELOR”.

    555 X 222 CAPRA

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 POSADA 3