NOR CURIER 930X122

    puslamaua

    Puşlamaua de Pierre Chesnot

    Teatrul piteştean aduce în atenţia iubitorilor de cultură piesa „Puşlamaua”.
    Francois este un bărbat la a două tinereţe hotărât să fugă de fosta şi actuala soţie alături de o tânără de numai douăzeci şi ceva de ani. Bărbatul simte că Evelyne e marea lui dragoste şi că e timpul să lase trecutul în urmă. Dar, în acelaşi timp, nici nu le poate spune celor două – actualei şi fostei soţii – adevărul. Aşa că escapada e ţinută în cel mai mare secret.

    Asta până când apare amanta, Barbara, şi dă totul în vileag. În acel moment actual şi fosta soţie decid să-i pună la cale lui Francois o farsă.

    Într-un ton comic este redată tragedia unor femei care iubesc acelaşi bărbat. Soţia nu are de gând să renunţe la el, chiar dacă ştie de Barbara, un fel de amantă acceptată. În acelaşi timp nici fosta soţie nu e de acord ca Francois să-şi părăsească actuala nevastă pentru o alta mai tânără. Cum reuşesc cele patru femei să ajungă la un compromis? Rămâne să mergeţi la Teatrul Al. Davila şi să vă bucuraţi de o experienţă interesantă.

    Teatrul Alexandru Davila Piteşti

    Distribuţie: Wilhelmina Cata – Catherin Moulin

    Carmen Roxin – Betty

    Jean Roxin – Francois

    Luminiţa Borta – Barbara Perez

    Daniela Butuşina – Evelyne

    Coriolan Radu – Paul

    Ioana Podoreanu – Marie Piere

    555 X 222 CAPRA

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 POSADA 3