NOR CURIER 930X122

    Pluralul_englezesc

    „Pluralul englezesc”, la Pitesti

    Publicul amator de teatru din Pitesti va avea ocazia sa vada pe viu unul dintre spectacolele indelung aplaudate puse in scena in ultima vreme, precum si foarte bine primite de critica de specialitate. Este vorba de una dintre cele mai apreciate tragi-comedii din lume, si anume “Pluralul englezesc”.

     

    Distributia spectacolului este una de zile mari: Ion Dichiseanu, Cezara Dafinescu, Constantin Cotimanis, Victoria Cocias, Armand Calota si Delia Nartea. Subiectul, foarte rafinat dezvoltat de autorul Alan Ayckbourn, este urmatorul: trei cupluri, trei Ajunuri de Craciun succesive, degradarea si ascensiunea sociala se succed in fata spectatorilor intr-un ritm ametitor. ““Pluralul englezesc” ridica cortina asupra culiselor familiale, intreaga actiune desfasurandu-se, in mod simbolic, in bucatarie”, se arata in prezentarea oficiala a spectacolului. .

    Premiera piesei a avut  loc pe 6 decembrie 2010, la Teatrul National de Opereta “Ion Dacian” si pe 7 decembrie, la Teatrul “Nottara” din Bucuresti. Spectacolele s-au jucat cu casa inchisa.

    Alan Ayckbourn, autorul piesei, este actualmente considerat dramaturgul cel mai jucat dupa William Shakespeare. Spectacolul va avea loc la Pitesti 16 mai, pe scena Casei de Cultura a Sindicatelor, de la ora 19,00.  Spectacolul de la Pitesti face parte din cel mai recent turneu national de teatru “Pluralul englezesc”,

    Biletele costa 60 lei la categoria I si 40 lei la categoria a II-a si se gasesc la casa de bilete a salii de spectacol, dar si online pe site-urile de specialitate.

    555 X 222 POSADA 2

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    NOR EXPRES 570×90