New Profesional Consult 930 x 122

    317_small

    “Raoul”, teatru, pantomimă, dans

    Vino într-o călătorie impresionantă alături de James Thierrée şi „Raoul”, un spectacol inedit de teatru, acrobaţie, dans şi muzică. Descoperă o „explozie suprarealistă de confetti” (London Dance), în povestea unui rege decăzut şi misterios, confruntat cu propria dedublare.

    Spectacolul a cucerit publicul şi criticii de artă, fiind prezent pe cele mai renumite scene ale lumii: Brooklyn Academy of Music din New York, Barbican din Londra etc. De asemenea, „Raoul” s-a bucurat de cronici favorabile în cele mai cunoscute publicaţii internaţionale:

     

    „Singur pe scenă, James Thierrée ţine sala cu sufletul la gură prin vechea magie a spectacolului total.” (Le Figaro)

    „James Thierrée, este încarnarea iluziei, inventatorul unui teatru oniric, fizic, animal. Burlesc si shakesperian, senzorial, în perpetuă imponderabilitate, James Thierrée ne face să credem în visele lui.” (Le Matin)

    despre James Thierrée

    Lucrează de mic alături de părinţii lui, Victoria Chaplin şi Jean-Baptiste, fondatorii Circului Bonjour

    Ca actor de teatru şi de film, joacă pentru regizori ca Peter Greenaway, Bob Wilson, Agnieszka Holland sau Raul Ruiz. În 2007, este nominalizat la „César du meilleur espoir masculin” pentru rolul din „Désaccord parfait” al lui Antoine de Caunes.

    În 1998 fondează propria companie de teatru, „La Compagnie du hanneton”. Primul său spectacol, „La Symphonie du hanneton” face turul lumii şi câştigă prestigiosul premiu Adami în 2005, plus patru premii Molières în 2006.

    Alte spectacole de succes semnate de Thierrée sunt „Veillée des abysses” şi „Au revoir parapluie”

    Bilete în orice Orange shop, în reţeaua Eventim şi la Teatrul Naţional Bucureşti.

    29, 30 aprilie și 1 mai, ora 20.00 – Sala mare Teatrul Național București.

    Sursa: unica.ro

    NOR CURIER 555×222

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 POSADA 3