NOR CURIER 930X122

    teatru_davila

    Se reiau spectacolele la Teatrul Alexandru Davila

    Teatrul Alexandru Davila din Pitesti isi reia in aceasta saptamana programul de spectacole dupa o binemeritata pauza ocazionata de sarbatorile pascale. Primul spectacol este unul omagial si are loc vineri, 29 aprilie, fiind dedicat implinirii a 55 de ani de la infiintarea Corului Ars Nova.

    Iata care este programul detaliat al Teatrului incepand de vineri, 29 aprilie, si pana duminica, 1 mai, inclusiv :

    -Vineri, 29 aprilie, de la ora 18.00, are loc un spectacol omagial cu ocazia implinirii a 55 de ani de la infiintarea Corului “Ars Nova”;

    – Sambata, 30 aprilie, de la ora 10.00, in organizarea Centrului Judetean pentru Conservarea si Promovarea Culturii Traditionale Arges, are loc un concurs de poezie la sala Studio 125, iar de la ora 18.00, la sala mare se va juca piesa “PUSLAMAUA”, de Pierre Chesnot, in regia artistica a lui George Motoi, regia tehnica fiind semnata de Paul Romano;

    – Duminica, 1 mai, de la ora 11.00 si de la ora 18.00 se va pune in scena piesa “SERAFIC SHOW”, de Ion Popa, in regia lui Emilian Cortea; dirijor Dan Dimitriu, coregrafie Dorin Oancea, scenografie Miruna Varodi. In distributie: George Gentea, Mihai Nistor, Ionut Oanta, Puiu Margescu, Diana Nica, Armanca Serac, Claudia Zamfir, Constantin Nica, Nina Crulicovschi, Iulia Pupezescu, Claudia Zamfir, Marius Balan, Robert Chelmus, Cristina Neacsu.

    Pentru fiecare reprezentatie pretul unui bilet este 10 lei. Elevii si studentii beneficiaza de o reducere de 50%, iar pensionarii pot intra gratuit, in limita locurilor ramase libere.

    555×222 grota rece

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 POSADA 3