930×122 CAPRA 5

Daniel_Iancu

Smaralde … la Aschiuta

In curand va incepe stagiunea teatrala 2011-2012 la Pitesti. Diriguitorii teatrului pitestean nu pierd timpul, ci pregatesc de zor noile spectacole cu care vor sa incante publicul mic si mare din municipiul resedinta de judet. In acest sens, urmeaza sa aiba loc si un spectacol aparte la Teatrul Aschiuta.

Conform Teatrului, in cadrul  proiectului intitulat „Miscarea de existenta prin cultura”, conducerea Teatrului pentru copii si tineret „Aschiuta”, sectie a Teatrului „Alexandru Davila” din Pitesti, „continua sa puncteze fiecare moment important prin organizarea unui eveniment unic in peisajul cultural argesean”.

Astfel, sambata, 10 septembrie 2011, la sala Teatrului „Aschiuta” din Pitesti va avea loc lansarea albumului „Mii de smaralde” al cantautorului Daniel Iancu.

Dupa Bucuresti si Constanta, Pitestiul este al treilea oras din Romania unde albumul se lanseaza in cadrul unui eveniment. Vor fi interpretate si piesele care l-au consacrat pe Daniel Iancu, in speta „Vine valu’, imi ia calu’”, „Pica MIGu-n batatura”, „Ofiterul Radu” si altele. Recitalul, care va incepe la ora 19,00, va fi urmat de o sesiune de autografe.

Numarul de locuri din sala este limitat, asa incat se pot face rezervari pe site-ul teatrului, www.teatrul-aschiuta.ro.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90