New Profesional Consult 930 x 122

Luminita_Borta

Succes rasunator al Luminitei Borta si al Teatrului Davila

Teatrul “Alexandru Davila” din Pitesti a inregistrat un succes rasunator la un festival international de profil desfasurat recent in Bulgaria. Una dintre cele mai cunoscute actrite ale Teatrului pitestean, Luminita Borta, a fost desemnata de organizatorii festivalului drept cea mai buna actrita din festival. Cel mai bun actor a fost desemnat tot un roman, respectiv cunoscutul Horatiu Malaele. Timp de aproape o saptamana, la Vrata, in Bulgaria, s-a desfasurat cea de-a patra editie a Festivalului international al teatrului, la care au participat noua institutii de cultura din Bulgaria, Macedonia, Serbia, Kosovo, Bosnia-Hertegovina, Muntenegru, Romania, Rusia si Turcia.

La manifestare, organizata in colaborare cu Asociatia teatrului nou european, teatrul “Alexandru Davila” din Pitesti a participat cu piesa „Belvedere” de Ana Maria Bamberger, in regia artistica a lui Dan Tudor si scenografia Mirunei Varodi.

Dupa deliberari, acum au fost facute publice rezultatele participarii le festival. Actrita Luminita Borta a obtinut premiul pentru interpretarea unui rol feminin (Antonia).

Premiul pentru rol masculin a fost primit de Horatiu Malaele de la Teatrul National din Bucuresti.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90