New Profesional Consult 930 x 122

teatru_davila

Teatrul pitestean participa la un festival international de animatie

Teatrul „Alexandru Davila” din Pitesti prezinta in saptamana 31 octombrie – 06 noiembrie 2011 patru spectacole, inclusiv ” O scrisoase pierduta”. De asemenea, sectia de copii a Teatrului participa la un important festival international de animatie. Programul complet al Teatrului, in cele ce urmeaza.

– Miercuri, 2 noiembrie, de la ora 18,30, actorii Luminita Borta, Mirela Popescu, Cristina Caragea, Puiu Margescu, Robert Tudor, Dan Andrei, Catalin Mirea si Dan Ivanesei vor prezenta comedia „Casatoria”, de N.V. Gogol, jucata pe scena mare a teatrului, in regia lui Matei Varodi si scenografia Mirunei Varodi;
– Vineri, 4 noiembrie, de ora 18.00, la sala Studio 125 se va juca piesa „Belvedere”, de Ana Maria Bamber­ger, in regia lui Dan Tudor. in distributie: Luminita Borta, Dan Ivanesei, Catalin Mirea, Dan Andrei si Ania Cazan;
– Sambata, 5 noiembrie, de la ora 18.00, pe scena salii mari a teatrului se va juca spectacolul „Serafic Show” de Ion Popa, in regia lui Emilian Cortea;
– Duminica, 6 noiembrie, de la ora 18.00, regizorul Zoltan Shapira si psidodesignerul Olivia Costea prezinta „O Scrisoare Pierduta”, dupa IL Caragiale.

Pentru fiecare reprezentatie din incinta teatrului pretul unui bilet este 10 lei. Elevii si studentii beneficiaza de o reducere de 50%, iar pensionarii pot intra gratuit, in limita locurilor ramase libere.

Sectia pentru copii si tineret „Aschiuta” participa, in aceasta saptamana, la Festivalul International de Animatie „Gulliver” de la Galati. Acesta, aflat la cea de-a XIX-a editie, se va desfasura in perioada 2-4 noiembrie si, in afara teatrului gazda, vor mai fi prezente teatre din Bucuresti, Ramnicu Valcea, Botosani, Baia Mare, Iasi, Constanta, Targoviste, Alba Iulia, Ploiesti, Bacau, Giurgiu, Chisinau (Republica Moldova) si Uzhgorod (Ungaria). Actorii pitesteni vor prezenta in cadrul festivalului piesa „PERONUL CU VISE”. La finalul saptamanii, duminica, 6 noiembrie, de la ora 11.30, vor juca, la sala proprie din Pitesti, piesa „LEGENDA LACULUI INVARTITA”.

Pretul unui bilet este de 5 lei.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90