930 x122 grota rece

fuego.stire

Toate biletele au fost vândute ca pâinea caldă! Artistul va urca pe scenă de două ori în aceeaşi zi pentru a mulţumi publicul piteştean!

Deşi practică meseria de cântăreţ, va debuta joi, 3 octombrie, pe scena Teatrului „Alexandru Davila” ca actor. Celebrul artist a făcut ca piesa în care va debuta să se joace de două ori în aceeaşi zi, la cererea publicului, deoarece biletele pentru primul spectacol s-au epuizat foarte repede!

Joi, 3 octombrie, de la ora 18, la Teatrul “Alexandru Davila” din Piteşti, în Sala “Liviu Ciulei”, va avea loc un spectacol de muzică şi poezie în memoria poetului basarabean Grigore Vieru. În cadrul spectacolului va fi lansat volumul “Testament pentru Fuego”, publicat de Asociaţia Culturală “Regal D’Art” în 2012 într-o ediţie de colecţie, cu o grafică excepţională.

Cartea cuprinde versurile pe care Grigore Vieru le-a scris special pentru Paul Surugiu, pe numele său de scenă Fuego, de-a lungul celor trei ani de colaborare şi a primit recent, la Salonul Internaţional de Carte de la Chişinău, trofeul “Arta Cărţii”.

Fuego va debuta ca actor la Teatrul „Davila” şi, pentru că biletele s-au epuizat a doua zi după ce au fost puse în vânzare, conducerea instituţiei a decis ca spectacolul să se joace de două ori, urmând să fie pus în scenă şi de la ora 20, în aceeaşi zi. Biletele se găsesc în continuare la casele teatrului şi costă 15 lei.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90