Donaris 930 x 122

teatru

Ultima saptamana de teatru

A fost o stagiune cu de toate. Şi cu spectacole interesante, şi cu spectacole mai puţin interesante, dar important este că munca actorilor, a regizorilor, a scenariştilor şi a scenografilor, dar şi a departamentului administrativ s-a cunoscut. Acum urmează… vacanţa la teatru!

 

Practic, în această săptămână, Teatrul “Alexandru Davila” Piteşti închide Stagiunea 2011 – 2012. Ultimele reprezentaţii vor avea loc miercuri, 4 iulie 2012.

Iată programul spectacolelor pregătite de conducerea Teatrului, de regizori şi de actori:

– ora 18.30, deplasare la Slatina, cu piesa INVESTIŢIA (secţia Dramă);

– ora 20.00, , în piaţeta teatrului, spectacol în aer liber susţinut de artiştii secţiilor Fanfară, Revistă şi Aşchiuţă ale Teatrului „Alexandru Davila”, cu participarea Orchestrei „Doina Argeşului”, cu ocazia închiderii stagiunii 2011-2012.

Stagiunea 2012 – 2013 se va deschide la toamnă. Rămâne de văzut atunci cu ce surprize ni se vor prezenta actorii de la Teatrul Alexandru Davila…

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90