EcoMoto 930×122

festival

VA FI FESTIVAL: TEATRU INTERNAȚIONAL ÎN PITEȘTI

Vineri, 14 noiembrie, în Pitești se va da startul Festivalului Internaţional al Teatrului de Studio (ediţia XVIII-a) şi Festivalului Teatrului Balcanic (ediţia a V-a).

Citiți și: Pitești. Accident grav, cu 2 mașini! Un copil a fost rănit

La cele două evenimente vor participa teatrele „Skampa” din Albania, ”Anton Pann” din Râmnicu Vâlcea, „Inorog Art” din Bucureşti, „Kombetar” din Kosovo, Teatrul Municipal din Baia Mare, Compania „Aradi Kamaraszinhaz”, Teatrul de Arte din Deva, Teatrul Berarilor din Kragujevac-Serbia, Teatrul „Coquette” din Bucureşti, „Tudor Vianu” din Giurgiu, Teatrul de dramă şi păpuşi din Vrața (Bulgaria) și „Sterija” din Vrsec (Serbia). Gazdă va fi Teatrul „Alexandru Davila”.

Deschiderea oficială va avea loc vineri, la ora 16:30. Preţul unui bilet este de 10 lei. Elevii și studenţii vor beneficia de reducere, dar în limita locurilor disponibile. Regalul teatral din Pitești se va încheia miercuri, 19 noiembrie.

Citiți și: Traseu nou Publitrans special pentru Argeș Mall

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3