Donaris 930 x 122

1 mai

7 LEI PENTRU O ZI LA MUZEUL GOLEȘTI. PĂRINȚII CU ISTORIA, COPIII CU PONEII!

Dacă ești piteștean și în mini-vacanța de 1 mai nu pleci la mare, la munte sau la țară, iar majoritatea suntem în această situație, ai alternative de petrecere ca la carte a timpului liber în oraș sau în apropierea lui.

Citiți și: La Mamaia, ca-n Dubai. Cât costă o noapte, de 1 Mai, pe litoralul românesc

Una dintre ele este Muzeul Național al Viticulturii și Pomiculturii din Golești. De azi și până duminică, 4 mai, inclusiv, muzeul poate fi vizitat după programul oficial de vară: în fiecare zi între orele 9 și 18. Poți admira ansamblul boierilor Goleşti, format din conacul Goleştilor, Şcoala slobodă obştească, foişorul de pază, bolniţa banului Radu Golescu, baia turcească și dependinţele conacului (în care au fost amenajate secţia de etnografie şi artă populară din judeţul Argeş şi secţia de istorie a Goleştilor). De asemenea, dacă ai copiii mici îi poți plimba cu poneii de la muzeu, micuții urmând să fie însoțiți de un supraveghetor. Tot pentru copii există amenajat și un loc special de joacă.

Cât costă intrarea? 7 lei. Dacă ești elev, student sau pensionar, vei intra în muzeu cu numai 2 lei.

Citiți și: Amenzi usturătoare! Mulți argeșeni ignoră această lege

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90