930 x122 grota rece

antrec

TARA

DE AZI, „VACANȚE LA ȚARĂ”: 5 NOPȚI DE CAZARE LA O PENSIUNE RURALĂ, 150 DE LEI!

Astăzi a debutat programul „Vacanțe la țară”. Derulat de Asociația Națională de Turism Rural, Ecologic și Cultural, programul li se adresează celor care vor să petreacă un sejur într-o pensiune din mediul rural cu prețuri reduse la cazare.

Citiți și: Video – Vacanța la munte: Mizerie și mâncare expirată în hoteluri, pensiuni și restaurante

Pentru 5 nopți de cazare la o pensiune de 2 margarete tariful este de 150 de lei de persoană, la o pensiune de 3 sau 4 margarete – de 195 de lei de persoană, iar la o pensiune de 5 margarete – de 250 de lei de persoană. Potrivit organizatorului, în preț intră și micul dejun. Un sejur durează de duminică până vineri, cazarea făcându-se în camere duble. Programul se va încheia pe 13 iunie, dar în el nu sunt incluse și zilele de Paști și de 1 Mai, atunci când pensiunile rurale percep tarife obișnuite.

Informații suplimentare despre ofertă puteți găsi la ANTREC.

Citiți și: PENSIUNI ȘI RESTAURANTE DIN ARGEȘ, PERICOL DE REVELION. ISU ARGEȘ NU DĂ NUMELE

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90