Donaris 930 x 122

hotel posada vidraru

(GALERIE FOTO) S-A REDESCHIS HOTEL POSADA VIDRARU!

S-a redeschis Hotel Posada Vidraru. Hotel Posada Vidraru a fost reamenajat, transformându-se astfel într-un loc mai frumos, mai bine dotat și la un standard superior! Noile camere ale hotelului sunt acum la standardul de 4*, iar acest aspect se vede nu doar în mărimea și dotările camerelor, ci și în profesionalismul personalului și în organizarea evenimentelor de top.

Citiți și: Escapadă romantică la Hotel Posada Vidraru: Amintiri de neuitat pe Transfăgărășan

În primul weekend al lunii septembrie, Hotel Posada Vidraru a găzduit primul eveniment de la redeschiderea sa. Organizarea a fost la cel mai înalt nivel, cu un regal extraordinar de preparate culinare, prezentate în stil tradițional. Prima parte a evenimentului a avut loc pe terasa din spate, acolo unde priveliștea și imaginea lacului au făcut senzație. Atmosfera a fost întreținută de un cvartet muzical minunat. Seara, invitații s-au distrat în restaurantul cu pereți din sticlă, înconjurat de copaci, iar peste noapte au dormit în premieră în camerele nou construite la standardul de 4*.

Hotel Restaurant Posada Vidraru este situat pe cel mai spectaculos drum din România – DN 7C Transfăgărășan, la km 62+120, la doar 200 de metri distanță de monumentalul baraj Vidraru, în localitatea argeșeană Arefu. Numărul de telefon care vă stă la dispoziție pentru rezervări și informații suplimentare este 0372.731.169.

Citiți și: HOTEL POSADA VIDRARU, OFERTĂ SPECIALĂ DE PAȘTE

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90