SMART KIDS 930X122

hotel posada vidraru

HOTEL POSADA VIDRARU VĂ INVITĂ LA REVELION 2017

Hotel Posada Vidraru este situat pe cel mai spectaculos drum din România – DN 7C Transfăgărășan, la km 62+120, la doar 200 de metri distanță de monumentalul baraj Vidraru, în localitatea argeșeană Arefu.

Citiți și: Escapadă romantică la Hotel Posada Vidraru: Amintiri de neuitat pe Transfăgărășan

Redeschis de curând, refăcut și reamenajat după cele mai înalte standarde, Hotel Posada Vidraru este o alegere de excepție pentru petrecerea Revelionului 2017. Puteți alege dintre două pachete (de 3 și, respectiv, de 4 nopți). Pachetul de 3 nopți costă 1.800 de lei/persoană/cameră dublă, iar pachetul de 4 nopți – 1.950 de lei/persoană/cameră dublă. OFERTELE COMPLETE, mai jos (click pe imagini):

Departe de tumultul orașului, Hotelul Posada Vidraru este amplasat într-un decor natural de o frumusețe deosebită, oferind o perspectivă minunată asupra lacului Vidraru și a munților Făgăraș.

Citiți și: HOTEL POSADA VIDRARU, OFERTĂ SPECIALĂ DE PAȘTE

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3