Donaris 930 x 122

2014

IATĂ ÎN CE ȚĂRI STRĂINE ÎȘI VOR FACE ARGEȘENII VACANȚELE ÎN 2014!

Principalele destinații turistice externe spre care se vor îndrepta argeșenii în 2014 vor fi, ca și în anii precedenți, Bulgaria, Grecia și Turcia.

Citiți și: Motive de îngrijorare pentru salariați!

Asta mai ales datorită accesibilității transportului, prețurilor convenabile, serviciilor de bună calitate și obișnuinței. Mijloacele de transport cu care se deplasează turiștii din Argeș către aceste destinații sunt autocarul (pentru Bulgaria și Grecia), iar pentru Turcia – avionul, în special pentru Antalya.

Argeșenii sunt chibzuiți când vine vorba de banii pe care îi cheltuiesc pentru un sejur în străinătate. Ei își achizițonează pachete all inclusive încă din lunile ianuarie și februarie, beneficiind astfel de un discount destul de mare, de până la 30-40%, ne-a informat Claudia Gologan, care conduce o agenție de turism din Pitești. (Foto Grecia: firstminute.ro)

Citiți și: Vrei un loc de muncă? Asta caută acum angajatorii

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90