New Profesional Consult 930 x 122

barajul vidraru

LA VIDRARU TURISMUL ARGEȘEAN LATRĂ A NESIMȚIRE

Turismul argeșean arată pe alocuri de-a dreptul mizerabil. Realități rușinoase persistă de ani de zile din cauza neputinței, indiferenței, nesimțirii sau a lipsei de voință din partea autorităților. Aducem din nou ca exemplu barajul Vidraru.

Citiți și: Noi reguli pentru proprietarii de câini!

Turiștii care opresc aici în drumul lor pe Transfăgărășan sunt oripilați. Mizeria din lacul de acumulare, de lângă baraj, persistă. În ciuda repetatelor semnale trase în presă și a atenționărilor venite de la prefectul județului, Hidroelectrica, societatea în „ograda” căreia se află barajul, nu a catadicsit nici până acum să curețe lacul de jeg (aluviuni, lemne, PET-uri, hârtii). Mai mult, pe baraj turiștii dau nas în nas cu o haită de câini vagabonzi. Maidanezii ar trebui strânși de Primăria Arefu, comună pe raza căreia se află barajul Vidraru. Consiliul Județean ne tot prezintă proiectul viitoarei stațiuni montane Molivișu, dar nu este în stare să facă astfel încât ceea ce avem deja din punct de vedere turistic să fie îngrijit așa cum se cuvine.

Fotografiile au fost făcute în urmă cu doar câteva zile, weekend-ul trecut.

Citiți și: Asigurare obligatorie pentru câini

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90