930X122 MAIA

concedii

Lumea este disperată să plece în vacanţă. Creştere uluitoare a rezervărilor

Lumea este disperată să plece în vacanţă. Marile agenţii de turism din Europa raportează creşteri masive ale rezervărilor. Spre exemplu, Tui anunţă cea mai bună zi de rezervări din ultima lună, de interes fiind destinaţii din Grecia, Spania și Turcia.

Citiți și: Percheziții în Argeș! Motivul este incredibil!

Conducerea companiei precizează că traficul către site-ul său web a crescut cu peste 100% luni, începând cu ora 15:00 GMT, rezervările fiind deja adjudecate şi pentru țări precum Grecia, Cipru, Mexic sau Republica Dominicană.

Şi companiile aeriene înregistrează procente impresionante de creştere. EasyJet a raportat, de asemenea, o creștere de 337% a rezervărilor de zboruri și o creștere de 630% a rezervărilor de vacanță pentru locații precum Alicante, Malaga, Palmo, Faro și Creta, scrie BBC.

Rezervările sunt, cele mai multe, în august, urmate de iulie și apoi septembrie.

„Lumea este disperată să plece în vacanţă”, spun mai mulţi reprezentanţi ai companiilor de turism.

(Foto: descriptiv / Sursa: BBC)

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3