Donaris 930 x 122

1 decembrie 2017

VESTITĂ CABANĂ DIN ARGEȘ, OFERTĂ SPECIALĂ

Vestită cabană din Argeș, ofertă specială. Pentru minivacanța de Sf. Andrei și 1 decembrie 2017, Cabana Capra vine cu o ofertă specială: pachet de 3 nopți (în perioada 31 noiembrie – 3 decembrie) la prețul de 265 de lei/persoană/loc în cameră dublă. OFERTA COMPLETĂ (click pe imagine pentru mărire):

Citiți și: Pitești. Program special în piețe, în această minivacanță

Servicii incluse:

-Cazare 3 nopți, cu mic dejun

Citiți și: Anunțul momentului de la Publitrans! Toți călătorii sunt vizați de măsură

-De Ziua Națională, tradiționala fasole cu ciolan

-Foc de tabără.

Copiii beneficiază de următoarele facilități:

-Un copil cu vârsta între 0 și 7 ani în cameră cu doi adulți are gratuitate la cazare și masă, fără pat suplimentar

-Un copil cu vârsta între 7 și 12 ani în cameră cu 2 adulți achită 50% din prețul pachetului de adult, cu pat suplimentar inclus

-A treia persoană cu vârsta peste 12 ani beneficiază de o reducere de 10% din prețul pachetului de adult (cazare în cameră triplă).

Cabana Capra este situată la altitudinea de 1.585 de metri în golul alpin, pe Transfăgărăşan, la doar 9 km de lacul glaciar Bâlea şi la 45 de km de barajul Vidraru.

Pentru detalii și rezervări vă stau la dispoziție numărul de telefon 0721.218.917, adresa de e-mail [email protected] și site-ul www.cabanacapra.ro.

555 pe 222 COSTACHE

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

Donaris 570×90