930×122 CAPRA 5

donaris tours

VINO LA TÂRGUL DE CRĂCIUN DIN SIBIU! OFERTĂ SPECIALĂ

Târgul de Crăciun din Sibiu – ofertă specială. Evenimente devenite deja tradiție, târgurile de Crăciun din țară și din străinătate adună la fiecare ediție turiști din toate colțurile lumii.

Citiți și: Profită și rezervă acum! Ofertă LAST MINUTE de nerefuzat la Donaris Tours!

Vin fiert, turtă dulce, produse tradiționale, cadouri speciale, colinde, jucării sunt câteva dintre elementele pe care le găsești în orice târg de Crăciun.

Cele mai cunoscute și spectaculoase târguri de Crăciun sunt cele din Viena, Praga, Sibiu, Croația sau Cracovia. Potrivit specialiștilor din domeniul turismului, sunt doar câteva dintre destinațiile favorite ale românilor atunci când vorbim despre târgurile de Crăciun. OFERTE SPECIALE, AICI.

Citiți și: Rezervă acum! Vacanță în Egipt – Ultra Last Minute

Agenția de turism Donaris Tours din Pitești (Piața ”Vasile Milea”, în clădirea Maya Center, nr. 3, la parter, număr de telefon – 0725.499.985) vă propune astăzi o ofertă pentru Piața de Crăciun din Sibiu. Transportul se face cu autocarul. Plecarea este pe 15 decembrie 2019, oferta fiind pentru 3 nopți de cazare la un hotel de 4 stele din centrul Sibiului.

Potrivit agenției, tariful este de 149 de euro/persoană loc în cameră dublă standard și 164 de euro/persoană loc în camera dublă superioară. OFERTA COMPLETĂ, AICI.

Veți vizita, printre altele, Sibiul istoric, tradiționalul Târg de Crăciun din oraș, Palatul Brukenthal și Muzeul Farmaciei.

Tariful include:

– 3 nopți de cazare la hotel 4* în centrul Sibiului, Hotel Continental Forum Sibiu 4*(www.continentalhotels.ro);

– mic dejun bufet;

– turul Sibiului istoric;

– vizită la tradiționalul Târg de Crăciun;

– vizită ghidată la Palatul Brukenthal și la Muzeul Farmaciei;

– transport cu autocar modern, cu climatizare;

– ghid însoțitor pentru întreaga perioadă. OFERTA DETALIATĂ, AICI.

Sună acum la agenția de turism Donaris Tours din Pitești (Piața ”Vasile Milea”, în clădirea Maya Center, nr. 3, la parter, număr de telefon – 0725.499.985) pentru a afla toate detaliile despre ofertă, rezervare și plată!

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3