930 x122 grota rece

dumitrache

Află dacă piteşteanca de la „Vocea României” merge mai departe!

Pe 1 decembrie a fost o seară deosebită la Pro Tv, postul sărbătorind, pe lângă Ziua Naţională a ţării, şi 18 ani de la înfiinţarea sa.

Citiți și: VA FI UN MEDIC MODEL

Programul, presărat cu emisiuni speciale despre români de succes, s-a încheiat cu show-ul muzical „Vocea României”. Pentru ca momentul să fie marcat corespunzător, în emisiune a fost invitat celebrul interpret al melodiei „Alors on dance”, Stromae.

Regulile show-ului sunt bine cunoscut de către publicul fidel. Astfel, duminică seară au urcat pe scenă câte patru concurenţi din fiecare echipă, la final fiind eliminaţi câte doi. Din echipa Loredanei Groza au făcut parte Alina Dorobanţu, Florin Mândru, Aurel Neamţu şi piteşteanca Iulia Dumitrache. Aceasta din urmă a interpretat melodia lui Celione Dion „Think twice”, iar părerile cu privire la prestaţia artistei au fost împărţite.

Smiley a fost cel mai aspru dintre juraţi, spunând că, deşi Iulia a cântat bine, emoţia transmisă de piesă nu a ajuns la el. Loredana Groza, în schimb, s-a aflat la polul opus. „Ai făcut faţă cu brio şi ai cântat impecabil, sunt mândră că faci parte din echipa mea!”, au fost cuvintele cântăreţei. Horia Brenciu, care la începutul emisiunii a rupt butonul scaunului doar pentru ca Iulia să facă parte din echipa sa, a avut şi el cuvinte de laudă cu privire la interpretarea acesteia: „Arăţi ca o adevărată lady, ai cântat bine şi la mine a ajuns emoţia!”.

Chiar dacă Iulia a cântat bine, Loredana a decis să meargă mai departe cu Florin Mândru, telespectatorii salvând-o pe Alina Dorobanţu. Piteșteanca Iulia Dumitrache şi Aurel Neamţu au părăsit compeţia în aplauzele publicului, semn că ambii sunt apreciaţi pentru talentul lor. (Foto: Facebook)

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90