930X122 MAIA

alin

ALIN ȘI ANDREEA DE LA „MIREASĂ PENTRU FIUL MEU”, LĂSAȚI BALTĂ DE FANI!

Nu a trecut mult timp de când Alin (Ploiești) şi Andreea (București) au părăsit ca soț și soție competiţia ,,Mireasă pentru fiul meu”-sezonul 2, emisiune difuzată de Antena 1, iar acum îşi doresc să-i întâlnească pe cei care i-au susţinut.

Citiți și: Un piteștean, cap de afiș al unui nou serial românesc

Recent, le-au transmis fanilor acest lucru prin intermediul unui mesaj postat pe contul lor de socializare: ,,Bună seara tuturor! Ne cerem scuze că nu am mai intrat să stăm de vorbă, dar eu (Andreea) am avut nişte probleme de sănătate. Sperăm cât de curând să putem organiza şi noi o întâlnire, ne dorim să vă cunoaştem, dacă nu pe toţi, măcar o parte dintre voi cei care ne-aţi îndrăgit, susţinut, ne-aţi ajutat să ieşim împreună şi să fim o familie. Vă mulţumim şi sperăm ca săptămâna viitoare să ne vedem”.

Şi iată că a sosit momentul ca întâlnirea să aibă loc! Chiar astăzi, în jurul orei 13! Dar cum socoteala de acasă nu se potriveşte cu cea din târg, niciun fan nu şi-a anunţat prezenţa la eveniment! Alin şi Andreea au revenit cu un mesaj în care îşi arată dezamăgirea într-un mod cât se poate de diplomatic, diplomație care, de altfel, îi caracterizează: „Având în vedere că mulţi dintre voi nu puteţi ajunge astăzi la întâlnire şi nicio persoană nu a spus că vine, ne-am gândit să o amânăm pentru luna viitoare. Vă dorim sărbători fericite, încărcate de bucurii şi împliniri! Vă pupăm” (Foto: Facebook Alin Stoica)

Citiți și: ASTĂZI: CASTING ,,MIREASĂ PENTRU FIUL MEU’’ ÎN PITEŞTI

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Un comentariu

  • alina spune:

    Noi nu i-am lasat balta . Ii iubim pe Alin si Andreea asa ca nu vorbiti fara stiti. Va pupam , Andreea si Alin. Sustinatorii din Pitesti :*

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3