930×122 CAPRA 5

alpha tv

20tv

ALPHA TV PITEȘTI A RĂMAS FĂRĂ LICENȚĂ! DECIZIA A FOST LUATĂ DE CNA.

În cea mai recentă ședință a sa, Consiliul Național al Audiovizualului a hotărât să îi retragă licența audiovizuală postului de televiziune Alpha TV din Pitești, anunță Mediafax.

Citiți și: Tot ce e mai frumos în lume este la SIMFONIE!

„Licenţa Alpha TV a fost retrasă de CNA din cauză că emisia televiziunii a fost întreruptă pentru 90 de zile, în perioada 1 noiembrie 2013-29 ianuarie 2014. Emisia nu a mai fost reluată după această perioadă. Potrivit articolului 57, alineatul 1, litera b din legea audiovizualului, licenţa audiovizuală analogică se retrage de Consiliu în următoarele situaţii: titularul încetează să difuzeze serviciul de programe pentru care i s-a acordat licenţa audiovizuală mai mult de 90 de zile pentru motive de natură tehnică şi mai mult de 96 de ore pentru orice alte motive imputabile titularului”, scrie Mediafax.

Alpha TV Pitești este deținută de Studioul TVC SRL, societate care îl are asociat unic pe Ionuț Adrian Eftime. Amintim că acesta a fost trimis în judecată într-un dosar privind Petrom Service. „Potrivit procurorilor Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, Ionuţ Adrian Eftime este fiul unuia dintre angajaţii de bază ai lui Sorin Ovidiu Vîntu, Ion Eftime, care, în calitate de fost administrator al televiziunii Realitatea TV, este, la rândul lui, anchetat pentru o evaziune de 6,2 milioane de lei”, informează Mediafax.

Citiți și: Toată lumea o căuta pe Armina-Maria. Iar ea plecase la iubit!

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90