930 x122 grota rece

next star

ATENȚIE PĂRINȚI! PRESELECȚIE PENTRU EMISIUNEA NEXT STAR!

Conducerea Casei de Cultură a Studenților din Pitești anunță organizarea preselecției pentru noul sezon al emisiunii de succes „NEXT STAR”, difuzată pe Antena 1.

Citiți și: Pitești. Accident grav, cu 2 mașini! Un copil a fost rănit

Potrivit sursei citate, la preselecție pot participa copii cu vârste cuprinse între 4 și 12 ani și care, desigur, au talent muzical. Preselecția va avea loc vineri, 17 ianuarie, între orele 11 și 16, în sala Infotin a Casei de Cultură a Studenților din Pitești. Organizatorii precizează că negativele, obligatorii, care vor fi prezentate trebuie inregistrate pe CD in cei mai buni parametri calitativi posibili.

Amintim că la precedentul sezon al emisiunii „NEXT STAR” Piteștiul a avut un reprezentant remarcabil: pe Alex Andrei Pîrvu, băiețelul nevăzător în vârstă de 10 ani care este elev la Liceul de Arte “Dinu Lipatti” (foto).

Citiți și: Traseu nou Publitrans special pentru Argeș Mall

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3