NOR CURIER 930X122

drumul succesului

EMA PENDIUC A AJUNS PE CAI MARI! CAI PUTERE! VEZI FOTO!

Din anul 2008 Ema Pendiuc, fiica cea mare a primarului Piteștiului, realizează și prezintă emsiuni la Televiziunea Română. ”Drumul Succesului” este emisiunea cu care Ema bate ţara în lung şi-n lat pentru promovarea oamenilor care fac cinste României.

Citiți și: Mădălina Dobrovolschi, preferată pentru funcția de șef al TVR

În ediţia de sâmbătă, 15 martie, Ema Pendiuc va prezenta povestea unor tineri care au colindat lumea pe motocicletă. ”Alex şi Andreea Maruseac au lăsat în urmă două slujbe foarte bune, toată viaţa lor confortabilă din România şi şi-au luat lumea în cap. America de la nord la sud şi de la est la vest”, scrie îndrăgita realizatoare tv pe pagina sa de facebook.

Precizăm că Ema Pendiuc este implicată şi în Şcoala de Film şi Televiziune „Micile vedete”. De asemenea, ea promovează ori de cate ori are ocazia tradiţiile şi muzica populară românească. (Foto: Facebook Ema Pendiuc)

Citiți și: DOAMNE FEREȘTE, EMA PENDIUC! UITE CE-ȘI DOREȘTE FATA PRIMARULUI!

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90