930×122 CAPRA 5

Arges

ÎI ȚINEM PUMNII! DISEARĂ, O ARGEŞEANCĂ LA X FACTOR

Diseară, la ora 20:30, la Antena 1 va debuta cel de al cincilea sezon al emisiunii X Factor.

Citiți și: Atenție, șoferi! Se lucrează pe aceste drumuri

Printre concurenți vom avea ocazia să o ascultăm și pe Gabriela Ştefania Porceanu, în vârstă de 31 de ani, originară din Curtea de Argeş, dar care locuieşte în Piteşti. Frumoasa argeșeancă va interpreta melodia Nicoletei Nucă ,,Nu sunt’’.

,,Încă de mică am fost pasionată de muzică… Am cântat chiar şi într-un cor al bisericii, dar mai apoi am renunţat. M-am dedicat timp de 12 ani sportului, practicând handbal şi atletism. În urmă cu șase luni, însă, m-am reîntors la muzică. Am fost încurajată foarte mult de prieteni să particip la emisiune. Eu sunt mai timidă… Am mari emoţii și sper din tot sufletul să mă calific mai departe în această seară. Pentru asta am mare nevoie de ajutorul dumneavoastră, al telespectatorilor.’’, spune Gabriela pentru ePitești.

Citiți și: Alertă ANM! Viscol și fenomene periculoase astăzi

În acest sezon, pe lângă membrii juriului (Horia Brenciu, Delia Matache şi Ştefan Bănică Junior), publicul va fi al patrulea jurat. Astfel, toţi cei care vor fi încântaţi de prestaţia Gabrielei vor putea să o voteze descărcând gratis următoarea aplicație: https://play.google.com/store/apps/details?id=net.mready.xfactor&hl=en. (Foto: Xfactor.a1.ro)

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA