NOR CURIER 930X122

Iulia Dumitrache intră la duel. Piteșteanca a lansat o provocare!

După ce a făcut un super show în emisiunea „Vocea României”, cu piesa „Shy Guy”, și a întors toate scaunele juraților, piteșteanca Iulia Dumitrache revine pe scenă.

Sâmbătă va avea loc ultima ediție din etapa confruntărilor, în care cei 16 concurenți rămași se vor duela în alte 8 duete. Echipa Loredanei mai are de prezentat 3 dueluri, printre care și Iulia, care va cânta în duet cu un coechipier.

Pentru că își dorește să afle părerile și curiozitățile fanilor, Iulia a lansat pe pagina sa de Facebook o provocare. „Pentru că mai sunt câteva zile până la duelul meu, vă spun încă o dată că abia aștept să îmi spuneți părerile voastre! După duel o să am mare nevoie de ajutorul vostru, așa că îmi doresc să mă cunoașteți mai bine! Iar pentru asta m-am gândit să fac un video în care să răspund la toate întrebările voastre”, le-a transmis talentata piteșteancă fanilor săi. Prin urmare, întrebările venite din partea celor care o apreciază pe Iulia nu au întârziat să apară.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90