Donaris 930 x 122

„Liviu Vârciu este un om minunat!”. O piteșteancă spune asta!

Duminică a fost difuzat ultimul episod din emisiunea tv “Autobuzul lui Vârciu”. Alina Badea și Andreea Despan sunt cele două reprezentante ale Piteștiului care, alături de alte 13 concurente, au plecat prin țară pentru a-și găsi jumătatea.

Frumoasa Alina Badea, studentă la specializarea Jurnalism a Universității din Pitești, a fost una dintre cele patru concurente care și-au gasit “alesul” în emisiune. Ea a fost plăcut surprinsă când Dorel, tânărul din Tulgheș, l-a sunat pe Liviu Vârciu, gazda emisiunii, și l-a rugat să oprească autocarul pentru că a venit să o recupereze. Vizibil emoționată și cu lacrimi în ochi, blonda a acceptat să părăsească autobuzul și să rămână pentru a-l cunoaște mai bine pe Dorel. “Am știut că fac cea mai bună alegere rămânând alături de Dorel! Ne înțelegem foarte bine, iar în momentul de față suntem în primul rând prieteni. Consider că asta este cel mai important! Nu regret nici măcar un moment alegerea făcută!”, ne-a mărturisit Alina.

Ea spune că s-a înțeles bine cu toate concurentele și că nu le-a privit ca pe niște rivale. „Țin legătura cu aproape toate fetele, însă cea mai strânsă prietenie am legat-o cu Lavinia Rădulescu. Chiar dacă ea este din Constanța, ne vizităm foarte des și ne simțim aproape una de cealaltă”. Despre Liviu Vârciu are numai cuvinte de laudă. „A fost persoana care a știut de fiecare dată să ne trezească la realitate și să aplaneze micile discuții care au existat între fete. Este un om minunat și este exact așa cum îl vede toată lumea, fără mască. Asta apreciez cel mai mult la el”, spune Alina. Despre emisiune afirmă că i-a plăcut foarte mult și că a fost o experiență unică, intensă și extraordinar de frumoasă: „Aș lua-o de la început de 100 de ori!”.

Chiar dacă filmările pentru “Autobuzul lui Vârciu”, de la Kanal D, s-au terminat în vară, tânăra piteșteancă a continuat să apară și la alte emisiuni ale posturilor Prima TV și Antena 1.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3