New Profesional Consult 930 x 122

Sabrina_si_Luana_01_bec8702542_041cb72fcb

Luana Ibacka, în duet cu Sabrina Salerno

Prezentatoarea emisiunii „Cunoaşte, Visează, Iubeşte!”, de la Prima TV, Luana Ibacka, a cântat în duet cu Sabrina Salerno, cântăreaţa de origine italiană cunoscută în perioada anilor ’80, pe când fascina publicul cu muzica disco şi trupul de divă.

Artista a devenit celebră în 1987 cu melodia „Boys, boys, boys”.

 

„Am aflat că Sabrina are 43 de ani şi arată excelent. Mi-a povestit despre familia ei, despre mama ei. Deşi este cunoscută ca fiind cântăreaţă, Sabrina este şi fotomodel, actriţă, producător de televiziune, producător muzical şi textier. În luna mai voi prezenta întregul interviu în emisiunea mea de la Prima TV, dar şi recitalul ei din Capitală, în care m-a invitat pe scenă să cânt alături de ea, lucru care m-a pus oarecum în încurcătură. Norocul meu a fost că nu a trebuit să repet decât refrenul „Boys, boys, boys”. În interviul pe care mi l-a acordat, Sabrina mi-a spus şi unde a întâlnit cei mai frumoşi bărbaţi din lume”, a povestit Luana.

Sursa: evz.ro

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3