EcoMoto 930×122

bucatar

NU ȘI-A GĂSIT MIREASĂ, DAR LOC DE MUNCĂ DA! E BUCĂTAR-ȘEF!

Florin Ciobănică, tânărul de 23 de ani din comuna argeșeană Coşeşti care a participat la show-ul matrimonial ,,Mireasă pentru fiul meu” de pe Antena 1, şi-a împlinit în sfârşit visul.

Citiți și: Un Colegiu Național din Argeș angajează bucătar

Nu cu mult timp în urmă, Florin s-a angajat ca bucătar-şef într-un restaurant din orașul Mioveni. ,,Nu pot să descriu în cuvinte bucuria pe care o simt, practic mi-am îndeplinit visul şi nu există o satisfacţie mai mare decât aceasta. Însă nu mă voi opri aici, vreau să-mi perfecţionez cursurile de bucătărie internațională”, spune, entuziasmat, Florin.

Iată, așadar, că tânărul din Coșești nu și-a găsit soție prin intermediul cunoscutei emisiuni tv, în schimb are mai mult noroc pe plan profesional. Îi urăm şi noi mult succes şi sperăm că va ajunge, cât mai repede, un bucătar renumit! (Foto: Facebook Florin Ciobănică)

Citiți și: ASTĂZI: CASTING ,,MIREASĂ PENTRU FIUL MEU’’ ÎN PITEŞTI

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3