930×122 CAPRA 5

adevar

O ARGEȘEANCĂ POVESTEȘTE DIN CULISELE EMISIUNII „TE PUI CU BLONDELE?”

,,Te pui cu blondele?’’, show prezentat de Dan Negru pe Antena 1, se bucură de succes. Probabil, însă, că unii telespectatori vor fi crezut că emisiunea este regizată, că fetele ştiu dinainte răspunsurile la întrebări sau că o parte dintre ele sunt obligate să răspundă greşit.

Citiți și: ”Femei care condamnă alte femei. Abject!”

Ei bine, lucrurile nu stau deloc aşa. Cel puțin așa spune Ana Georgescu, o tânără din orașul argeșean Topoloveni, care a participat la emisiune şi care povestește despre experiența trăită.

,,M-am înscris pe internet, am fost sunată şi m-am prezentat la casting. Acesta constă în următoarele: răspunzi la un test cu multe întrebări de cultură generală şi dai o probă în faţa camerei de filmat.

M-am descurcat la ambele (…). Au urmat filmările, unde ne machiau, ne coafau, destul de relaxant pentru o ”full time mommy” ca mine. Înainte de fiecare filmare se dă un test pe calculator, format din 100 de întrebări, din care aleg ei doar 10. Cele 10 întrebări vor fi puse în prima rundă. Dacă ai răspuns corect la întrebarea pusă când e rândul tău, mergi în runda a doua. Simplu. Participarea nu se plătește, numai în cazul în care câștigi. Dar asta nu prea le interesează pe fete, din câte am văzut, ele vor doar să apară la TV. Banii câștigați vin cam la 3 luni după ce se difuzează emisiunea. Eu așa am primit. Știu, credeți că e regizat, că unele sunt prea „bombe”, dar nu e deloc așa!

Fetele sunt foarte tinere, întrebările sunt din vremuri pe care ele nu le-au trăit, iar emoțiile sunt imense, mai ales pentru cele care nu sunt obișnuite. Trebuie să gândești rapid, n-ai voie să te răzgândești. Timp sa-ți dai seama de răspuns nu prea e, ce să mai!, e multă presiune în platou. Ca să nu mai zic de lumini şi de camere, că uiți si cum te cheamă dacă ești mai emotivă! O altă chestiune este că dacă ai fost pusă să răspunzi n-ai voie să nu răspunzi nimic. Adică, știi, nu știi, un răspuns trebuie sa dai, de aceea unele par aiurea rău.

Dan Negru nu e chiar așa de… „negru”! E un super om de televiziune, extrem de discret în ceea ce privește viața privată, care mi-a lăsat o impresie foarte bună.

Experiența trăită acolo a fost una extraordinară. Am avut multe de învățat despre ce înseamnă televiziune, deși am absolvit Jurnalismul şi știam în mare parte la ce să mă aștept. Am socializat și am cunoscut vedete şi oameni de la care am rămas cu câte ceva.’’, scrie Ana Georgescu pe blogul său. (Foto: blog Annazidezi)

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90