New Profesional Consult 930 x 122

O nouă prezentatoare sexy în platoul de la „Neaţa”!

Fanilor emisiunii „Neaţa cu Răzvan şi Dani” li s-a pregătit o surpriză.

În fiecare marţi şi joi, alături de cei doi va fi prezentă şi frumoasa Roxana Ionescu, cunoscută şi sub numele de „Mama Natură”. Ea va prezenta o nouă rubrică în cadrul emisiunii, oferindu-le telespectatorilor sfaturi utile pentru sănătate.

Platoul emisiunii este din ce în ce mai plin de femei frumoase. După ce Roxana Vancea a părăsit echipa, Flavia le face dimineţile mai luminoase băieţilor, mai ales că stilul vestimentar adoptat de aceasta este unul extrem de sexy. Rubrica Horoscop este prezentată tot de o tânără frumoasă, iar acum echipei „Neaţa” i s-a alăturat şi „Mama Natură”.

Roxana Ionescu şi-a propus încă din copilărie să intre în atenţia publicului larg, câştigând titlul de „Miss Boboc” în primul an de liceu. Mai târziu a fost dansatoare în echipa „Ciao Darwin”,  show prezentat de Dan Negru, iar la vârsta de doar 19 ani a pozat pentru celebra revistă dedicată bărbaţilor Playboy. După apariţia în această revistă ofertele de a prezenta diverse emisiuni TV au curs ca pe bandă rulantă. (Foto: FHM)

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90