New Profesional Consult 930 x 122

03huidu_gainusa_prima_tv_65a2cae7c8

„Cronica Cârcotaşilor” revine miercurea viitoare

„Cronica Cârcotaşilor” revine de miercurea viitoare, 9 martie, de la ora 20.30, pe Prima TV, cu un personaj surpriză.

 

„Acest personaj surpriză poate fi chiar Şerban Huidu sau o altă persoană, cert este că identitatea ei trebuie să rămână necunoscută până în ziua lansării noului sezon al emisiunii”, după cum spun reprezentanţii postului.

 

În continuare, din echipa show-ului vor face parte binecunoscutul Mihai Găinuşă, Cătălin Dezbrăcatu’, omul în stare de orice, Mistreţu’, ultimul poliţist incoruptibil, Puştiu-terminator, bebeluşele şi trupa Jukebox.

„Am citit mesajele de incurajare, si pe cele cu rautati, dar nu ma afecteaza, nu le bag in seama. Oricum sunt putine. Fac recuperare o data pe zi. Merg la bazin si fac recuperare. In aceasta perioada am invatat mult. Care sunt valorile vietii si pentru ce traim! Familia si prietenii. O sa fiu cat mai curand alaturi de voi. E o promisiune!”, declara vedeta TV pe 22 februarie pe blogul său, serbanhuidu.ro. Şerban Huidu a suferit o interventie chirurgicală în Austria in urma unui accident la schi.

Sursa: evz.ro

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90