930×122 CAPRA 5

Vezi care vedetă va participa pentru prima dată la „Dansez pentru tine”!

Ringul viselor, cum mai este numit platoul emisiunii „Dansez pentru tine”, a pus în mişcare foarte multe vedete de-a lungul timpului.

Vinerea aceasta este rândul Mihaelei Rădulescu să ne încânte privirile cu mişcările ei. Ca oricare altă vedetă care a trecut prin această experienţă, şi Mihaela, aflată în premieră la „Dansez pentru tine”, a muncit din greu în sala de repeţii. Toată săptămâna s-a antrenat alături de coregraful Bogdan Boantă, fost participant la aceeaşi emisiune. Zilele de repetiţii sunt destul de epuizante, după cum a mărturisit chiar vedeta pe contul său de Faceebok: „Greu, descurajant dacă te uiţi la toţi coregrafii şi dansatorii, dar atât de frumos, atât de acaparant!”.

Mihaela Rădulescu a acceptat invitaţia de a participa la emisiunea difuzată vineri pe Pro TV pentru că scopul este unul caritabil. Prin dansul său va ajuta un copil nefericit să-şi împlinească o parte din vise, acesta primind o sumă de bani de la diverşi sponsori ai show-ului. Gurile rele s-au grăbit să insinueze că Mihaela Rădulescu ar avea alte scopuri pentru care a acceptat să danseze, dar ea a ţinut să lămurească situaţia: „Vinerea asta, la Pro Tv, voi dansa pentru un copil amărât, nu pentru Ștefan (n.r. – Ștefan Bănică, prezentatorul show-ului, cu care a fost căsătorită) cum au scris nişte imbecili de ziarişti care n-au aflat încă despre componenta profund caritabilă a acestui spectacol de televiziune. Ba au aflat sigur, dar ei n-au cum sa înţeleagă ce înseamnă să te mobilizezi, să dansezi, să alergi, să… orice-ţi stă în putere doar ca să faci un bine semnificativ altuia!”, a scris Mihaela Rădulescu pe contul ei de Facebook. (Foto: wowbiz.ro)

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90