NOR CURIER 930X122

Gabriela Ştefania Porceanu

VOT PENTRU ARGEȘEANCA DE LA X FACTOR – „AM NEVOIE DE VOI!”

Gabriela Ştefania Porceanu, frumoasa argeșeancă în vârstă de 31 de ani care a obţinut 3 de ,,Da’’ la emisiunea X Factor de pe Antena 1, are acum nevoie de ajutorul nostru pentru a merge direct în gală.

Citiți și: Ce se întâmplă cu dreptul la vot

,,După cum ştiţi, anul acesta publicul este al 4-lea jurat. Din ceea ce am văzut eu, în acest moment mă aflu în primii cinci, însă nu este suficient, trebuie să fiu pe primul loc pentru a putea merge direct în gală.

Am mare nevoie de ajutorul dumneavoastră, îmi doresc din suflet ca cei care mă apreciază să-mi acorde votul lor! Mă mai pot vota până pe data de 25 septembrie.

Citiți și: Vot pentru rechinii imobiliari

De când am participat la această emisiune viaţa mea s-a schimbat în bine. Am primit sute de mesaje în care oamenii mă felicitau, mi-au scris copii care, la fel ca şi mine, au fost abandonaţi de părinţi, mi-au făcut o pagină pentru fani, m-au încurajat şi efectiv m-au copleşit. Nu mă gândeam vreodată că o să mă bucur de atâta susţinere! Le mulţumesc din suflet!’’, spune Gabriela.

O puteţi vota și dumneavoastră descărcând gratis următoarea aplicație: https://play.google.com/store/apps/details?id=net.mready.xfactor&hl=en.

Despre prestația Gabrielei la X Factor puteți (re)citi aici: http://epitesti.ro/caleidoscop/tv/bravo-gabi-nu-mi-mai-puteam-stapani-lacrimile/. (Foto: Facebook)

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3