930×122 CUMPANA 5

Gabriela Ştefania Porceanu

VOT PENTRU ARGEȘEANCA DE LA X FACTOR – „AM NEVOIE DE VOI!”

Gabriela Ştefania Porceanu, frumoasa argeșeancă în vârstă de 31 de ani care a obţinut 3 de ,,Da’’ la emisiunea X Factor de pe Antena 1, are acum nevoie de ajutorul nostru pentru a merge direct în gală.

Citiți și: Tinerii își pot decide singuri viitorul

,,După cum ştiţi, anul acesta publicul este al 4-lea jurat. Din ceea ce am văzut eu, în acest moment mă aflu în primii cinci, însă nu este suficient, trebuie să fiu pe primul loc pentru a putea merge direct în gală.

Am mare nevoie de ajutorul dumneavoastră, îmi doresc din suflet ca cei care mă apreciază să-mi acorde votul lor! Mă mai pot vota până pe data de 25 septembrie.

Citiți și: CÂŢI TINERI AU VOTAT ÎN ARGEŞ

De când am participat la această emisiune viaţa mea s-a schimbat în bine. Am primit sute de mesaje în care oamenii mă felicitau, mi-au scris copii care, la fel ca şi mine, au fost abandonaţi de părinţi, mi-au făcut o pagină pentru fani, m-au încurajat şi efectiv m-au copleşit. Nu mă gândeam vreodată că o să mă bucur de atâta susţinere! Le mulţumesc din suflet!’’, spune Gabriela.

O puteţi vota și dumneavoastră descărcând gratis următoarea aplicație: https://play.google.com/store/apps/details?id=net.mready.xfactor&hl=en.

Despre prestația Gabrielei la X Factor puteți (re)citi aici: http://epitesti.ro/caleidoscop/tv/bravo-gabi-nu-mi-mai-puteam-stapani-lacrimile/. (Foto: Facebook)

[555x222px]KV_Summer_epitesti

Comentarii

Donaris 570×90