EcoMoto 930×122

accident

Când ești beat te duci să dormi. Ce a făcut un piteștean „pilit” bine este teribil!

Când ești beat te duci să dormi. Ce a făcut un piteștean „pilit” bine este teribil!

Citiți și: Informații esențiale pentru toți șoferii!

Un piteștean beat, în vârstă de 35 de ani, care conducea un autoturism pe raza comunei Moșoaia a fost prins de polițiștii Serviciului Rutier Argeș după ce a făcut accident cu mașina.

În noaptea de 16 spre 17 august a.c., în jurul orei ora 00:30, polițiștii Serviciului Rutier Argeș au depistat un bărbat de 35 de ani, din Pitești, care conducea un autoturism pe raza comunei Moșoaia, în timp ce se afla sub influența alcoolului, acesta fiind implicat într-un eveniment rutier din care au rezultat doar pagube materiale.

Citiți și: Argeș: Șofer de 72 de ani, beat criță la volan, s-a izbit violent de gard

În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare mai mare decât limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care celui în cauză i-au fost recoltate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 336 din Codul Penal, iar permisul de conducere a fost reținut, fiind eliberată dovadă înlocuitoare fără drept de circulație.„, transmite IPJ Argeș într-un comunicat de presă.

Foto: descriptiv

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90