930×122 CAPRA 5

copii

CÂND SE VA DESCHIDE ORĂȘELUL COPIILOR ÎN PITEȘTI

În acest an Orăşelul Copiilor va fi deschis în Pitești miercuri, 23 decembrie, anunță viceprimarul Cornel Ionică.

Citiți și: Zi de sărbătoare marcată de accidente multiple. Încă unul, acum, în Argeș

Orăşelul va fi amenajat în zona stadionului „Nicolae Dobrin”, deşi au existat cereri pentru amplasarea lui în parcul Ştrand sau în Centru.

„În zone reabilitate cu bani europeni nu avem voie să amplasăm parcuri de distracţie care aduc venituri. Cinci ani nu se poate! Atât la Bowling, unde am făcut parcare, cât şi în Ştrand, parc reabilitat, lucrările au fost realizate cu bani europeni. Pe de altă parte, nu îl amenajăm nici în Centru pentru că nu mai vrem bâlci pe Strada Mare.”, spune viceprimarul.

Citiți și: Situație neplăcută în Pitești. Acești oameni trebuie să știe

Orășelul Copiilor va fi deschis până în jurul datei de 7 ianuarie. Primăria nu a stabilit o zi exactă pentru închiderea Orășelului, urmând ca, în jurul datei precizate, să fie închis mai devreme sau mai târziu în funcție de succesul acestuia, inclusiv din punct de vedere comercial.

Inițial, Primăria intenționa ca în iarna 2015-2016 să amenajeze nu unul, ci două Orășele: unul în Centru și un altul în zona stadionului. În cele din urmă, Primăria a renunțat la idee și a optat doar pentru a doua variantă.

[555x222px]Joia-_pentru-copii_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3