930×122 CAPRA 5

autostrazi

CÂND VOR FI GATA MARILE PROIECTE DE INFRASTRUCTURĂ ALE ARGEŞULUI

După cum știți, Ministerul Transporturilor a transmis Comisiei Europene varianta revizuită și finală a Masterplanului de transport al României, în care apar două proiecte de autostrăzi pentru județul Argeş. Este vorba de Piteşti-Sibiu şi Piteşti-Craiova, ambele cu termen de finalizare anul 2020.

Citiți și: Pitești. Accident grav, cu 2 mașini! Un copil a fost rănit

În Masterplan mai există un proiect de transformare a drumului naţional Piteşti-Braşov în drum expres, cu termen de finalizare anul 2036. Un alt proiect important, dar care ar urma să fie gata abia în 2025, este amenajarea drumului naţional Piteşti-Râmnicu-Vâlcea-Târgu Jiu ca drum Trans Regio (va fi lărgit).

În fine, în ceea ce priveşte calea ferată Piteşti-Râmnicu Vâlcea, tronsonul ar urma să coste 330 de milioane de euro şi să fie finalizat în 2025.

Citiți și: Traseu nou Publitrans special pentru Argeș Mall

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3