930X122 MAIA

Gentea

Capriciile comunicării! Primăria informează după propriile reguli: ce vrea și când vrea!

Capriciile comunicării! Primăria Pitești informează după propriile reguli: ce vrea și când vrea!

Citiți și: Sprijin important pentru 10.000 de oameni!

Comunicare deficitară cu Mass-Media

Primăria Pitești își continuă seria de întâlniri publice cu locatarii din diferite cartiere ale orașului, dar se confruntă cu un deficit de comunicare când vine vorba de implicarea presei. Această lipsă de transparență în anunțarea întâlnirilor presei limitează potențialul de informare și promovare a acestor evenimente semnificative.

Întâlnirea din 14 Noiembrie 2023

Citiți și: ,,Dacă ați mințit, cu mine ați terminat!”

Ieri, 14 noiembrie 2023 (apropo, azi e 15 noiembrie, nu ieri), a avut loc o întâlnire importantă cu reprezentanții a 150 de asociații de proprietari din cartierele Tudor Vladimirescu, Frații Golești și Prundu. Aceste întâlniri periodice sunt esențiale pentru abordarea problemelor cu care se confruntă locuitorii orașului.

Discuții centrate pe îmbunătățiri

Temele principale discutate au inclus chestiuni punctuale de gospodărire urbană și proiecte de amploare. Au fost abordate subiecte precum lucrările în curs la infrastructură și renovarea energetică a clădirilor rezidențiale. De asemenea, s-a discutat despre un proiect ambițios în valoare de 6 milioane de euro, destinat îmbunătățirii condițiilor de viață pentru toți piteștenii.

Planuri pentru servicii sociale integrate

Un punct de interes major a fost integrarea unor servicii sociale pentru persoanele vulnerabile într-un centru dedicat. Această inițiativă arată angajamentul administrației locale de a oferi sprijin cuprinzător comunităților vulnerabile.

Apel pentru mai multă transparență

Cu toate că aceste întâlniri sunt un pas pozitiv în direcția rezolvării problemelor comunității, lipsa de comunicare cu presa și publicul larg rămâne un aspect ce necesită îmbunătățire. O mai bună transparență și implicare a mass-mediei ar putea asigura o mai largă diseminare a informațiilor și un feedback mai eficient din partea cetățenilor.

Astfel, transmitem un mesaj clar către Primăria Pitești: o comunicare eficientă și transparentă este esențială, nu un lux. Vrem să subliniem că nu toate publicațiile se rezumă la a reda comunicate de presă gata „servite”!

Există încă jurnaliști dedicați care ies pe teren, căutând să aducă adevărul în fața cetățenilor, dincolo de declarațiile oficiale.

Capriciile comunicării! Primăria Pitești informează după propriile reguli: ce vrea și când vrea!

 

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA