930X122 MAIA

accident

Carambol cu trei mașini pe podul peste Râul Doamnei

În urmă cu puțin timp, un accident rutier s-a produs în zona podului peste Râul Doamnei din municipiul Pitești.

Citiți și: Accident cu 2 mașini lângă Pitești. Sunt persoane rănite

Potrivit ISU Argeș, trei autoturisme sunt implicate.

 

Citiți și: Exclusiv/ Argeș. Accident deosebit de grav, acum! Intervenție de URGENȚĂ!

În urma impactului, a rezultat o singură victimă cu atac de panică.

La fața locului s-au deplasat o autospecială de stins incendii și o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat.

Știre în curs de actualizare

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

2 comentarii

  • Un cetatean spune:

    M-am nimerit in trafic la scurt timp dupa ce zona a fost degajata de masinile tamponate. A fost circulatie de cosmar, bara la bara. Un drum pe care dimineata cand e trafic lejer il fac de obicei in 8 minute a durat o ora si 40 de minute. Dupa ce s-au format cozi de cativa kilometri in toate directiile (avand centrul blocajului in intersectia de la Podul Viilor, intre cele doua poduri adica) a binevoit si politia sa trimita agenti sa dirijeze pentru deblocarea traficului. Nu vreau sa mai descriu starea de spirit a soferilor, corul de claxoane, etc, sunt convins ca e deja totul pe Facebook, fiindca am vazut multi filmand si facand poze. In loc sa-I trimita pe aia de la Politia Locala care au atributii rutiere in zona ca sa dirijeze, primarul „nostru” vad ca se pozeaza ca a mai facut un transfer pentru FC Arges. In opinia mea, cred ca asta este cel mai incompetent si indolent primar din istoria Pitestiului.

  • Chiar eu spune:

    Nu are nicio treabă primarul cu faptul că persoana cu Fabia care a provocat accidentul nu era atentă la drum. Am fost acolo fix când s-a întâmplat și am văzut faza cu totul. Neatenția, telefonul etc etc etc. E bine că n-a fost nimeni rănit.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3