New Profesional Consult 930 x 122

motorină

Carburanții, prețuri record la pompă!

Carburanții, prețuri record la pompă!

Citiți și: Pitești. N-ai să crezi așa ceva! Pentru ce s-au dat amenzi în localuri

Preţurile carburanţilor de la staţiile de alimentare de la noi din ţară tot cresc. Conflictul din Ucraina este unul dintre principalii factori care au accelerat creșterea cotațiilor la petrol pe bursele internaționale.

Citiți și: Pitești. Incredibil la Lidl: I-a dat cu zacusca în cap! „Ajutor!” Video

Prețul benzinei standard și motorinei standard vândute la stațiile de carburanți din Pitești 

Prețul benzinei și motorinei standard depășește ”lejer” pragul de 7 lei pe litru la toate stațiile de carburanți din Pitești.

Astăzi, benzinăriile MOL din Pitești vând cea mai scumpă benzină cu 7,28 lei pe litru (stația de carburant de pe Str. Republicii), alături de Rompetrol (stația de carburant de pe Str. Frații Golești), iar OMV cu 7,23 lei pe litru (stația de carburant de pe Str. Nicolae Bălcescu și Calea București).

Prețurile de la pompă sunt vizibil crescute față de acum aproximativ 3 săptămâni. Litrul de benzină standard s-a scumpit la unele stații de alimentare cu aproximativ 20 de bani.

În ceea ce privește motorina, lucrurile arată la fel de îngrijorător. În prezent, prețul motorinei standard la stațiile de carburanți din Pitești oscilează între 7,26 lei pe litru și 7,35 lei pe litru.

Cum arăta situația la pompă acum aproximativ 3 săptămâni, vezi AICI – Pitești: Prețul colosal al benzinei nu oprește îmbulzeala de pe străzi

În ciuda prețurilor record, străzile din Pitești nu par să devină însă mai aerisite.

Piteștenii nu sunt încă gata să renunțe la confortul oferit de propriul autoturism și să apeleze la alte mijloace de transport, fie că vorbim de o variantă mai ieftină, adică mijloacele de transport în comun sau o variantă eco precum bicicletele sau trotinetele electrice.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90