EcoMoto 930×122

emag

Care este cel mai bun moment pentru a cumpăra cearceafuri și prosoape?

Care este cel mai bun moment pentru a cumpăra cearceafuri și prosoape?

Citiți și: Cadoul de primăvară perfect pentru doamnele pasionate de lucrul manual

Chiar dacă știți cât de des să vă spălați cearșafuri și cuverturi de pat și cum să vă spălați prosoapele pentru a le păstra curate și pufoase, acestea vor deveni în cele din urmă vechi și zdrențuite.

Este o parte normală a ciclului lor de viață – și o oportunitate fantastică pentru dvs. de a găsi articole noi, de la cele mai bune cearceafuri răcoroase și cuverturi de flanelă până la cele mai pufoase prosoape din toate timpurile.

Citiți și: Secretul amenajării bucătăriei: unde plasezi aragazul?

Cu toate acestea, s-ar putea să nu vă încânte ideea de a cheltui o grămadă de bani pe aceste articole de uz casnic esențiale. Ei bine, avem o veste bună pentru dvs: Nu trebuie să o faceți!

Dacă știți care este cel mai bun moment pentru a cumpăra cearceafuri și prosoape, puteți obține articole de cea mai bună calitate la cele mai bune prețuri posibile.

Cheia pentru a face o afacere bună? Planificarea din timp, bineînțeles. Contul dvs. bancar vă va mulțumi!

Când este cel mai bun moment pentru a cumpăra cearceafuri și prosoape?

Sfârșitul verii este unul dintre cele mai bune momente pentru a cumpăra atât cearceafuri, cuverturi, cât și prosoape de baie.

Luna august este un moment bun pentru a cumpăra cearceafuri și prosoape, deoarece este o perioadă populară pentru mutări, fie că este vorba de studenți care se mută în camere de cămin sau de familii care își schimbă locația înainte de următorul an școlar.

În plus, mulți comercianți cu amănuntul oferă reduceri de sfârșit de vară și de întoarcere la școală la aceste articole – și, desigur, puteți profita de aceste oferte chiar dacă rămâneți pe loc sau nu sunteți un student.

Cât despre celălalt moment bun pentru a vă reîmprospăta dulapul de lenjerie? Ori de câte ori comercianții dvs. favoriți au cele mai mari reduceri. Iar pentru cearceafuri, cuverturi și prosoape, în special, un alt moment fantastic pentru a cumpăra este în timpul vânzărilor albe ale magazinelor, care au loc în ianuarie.

Ce sunt vânzările albe?

Vânzările albe datează din secolul al XIX-lea și sunt o oportunitate pentru un nou început de an nou. Se numește vânzare albă deoarece, la acea vreme în secolul al XIX-lea, majoritatea cearșafurilor și prosoapelor erau albe. Aceste vânzări au avut loc în mod tradițional (și încă mai au loc) în ianuarie, deoarece începutul unui nou an este un moment logic pentru a începe cu un nou început – inclusiv cu lenjerie de pat și prosoape.

În funcție de retailer, puteți economisi între 20% și 75% în timpul acestor reduceri de după sărbători. Adesea, comercianții cu amănuntul își umplu secțiunea de lichidare cu articole din sezonul trecut, un lucru de care clienții pot profita, deoarece cearșafurile și prosoapele nu sunt de obicei la fel de la modă ca stilurile de îmbrăcăminte.

Care este cea mai proastă lună pentru a cumpăra cearceafuri și prosoape?

Nu există neapărat un moment „rău” pentru a cumpăra cearceafuri, cuverturi și prosoape noi – dacă aveți nevoie de ele, aveți nevoie de ele – dar dacă sperați la un chilipir, veți dori să așteptați reducerile albe, reducerile de sfârșit de vară sau reducerile specifice retailerilor, așa cum am menționat mai sus. Septembrie și octombrie sunt luni deosebit de lente pentru vânzări, deoarece majoritatea comercianților cu amănuntul așteaptă până la Black Friday pentru a scădea prețurile.

De ce aveți nevoie de cearceafuri și prosoape de baie noi?

Desigur, celălalt cel mai bun moment pentru a cumpăra cearceafuri și prosoape de baie este pur și simplu atunci când aveți nevoie de ele. De-a lungul anilor, semnele inevitabile de uzură vă vor ajuta să vă alertați când articolele trebuie înlocuite. Când țesăturile încep să se subțieze sau să se desfacă, sau când observați o decolorare puternică a culorilor, ar putea fi momentul să începeți să căutați înlocuitori.

Cu cât folosiți mai mult cearșafurile și prosoapele, cu atât mai repede vor trebui înlocuite. Din acest motiv, luați în considerare rotirea seturilor de lenjerie pentru a prelungi durata de viață a țesăturilor.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90