930×122 CAPRA 5

Casa Argeșeană

Casa Argeșeană, restaurantul din Pitești unde tradiția este la ea acasă!

Casa Argeșeană, restaurantul din Pitești unde tradiția este la ea acasă!

Citiți și: Pitești. Casa Argeșeană, o adevărată plăcere să mănânci în oraș!

Situat în centrul municipiului, pe Bulevardul Eroilor Nr. 5, vizavi de Muzeul Județean, Casa Argeșeană este restaurantul care îți readuce bucuria de a mânca în oraș!

Restaurantul are o veche istorie în spate, devenind cu timpul unul dintre cele mai frecventate și iubite restaurante din Pitești, atât de argeșeni, cât și de turiști.

Citiți și: Pitești. Casa Argeșeană, cel mai bun restaurant cu mâncăruri autentice românești!

Aici, oaspeții se pot bucura de seri de folclor autentic și seri românești cu preparate gătite și servite de profesioniști cu o vastă experiență.

Casa Argeșeană, restaurantul din Pitești unde tradiția este la ea acasă!

Produsele culinare tradițional românești sunt preparate cu grijă de maeștrii bucătari, după rețete din toate zonele țării, rețete autentice, păstrate din generație în generație.

De asemenea, ingredientele folosite sunt de cea mai bună calitate.

Mai multe detalii despre restaurant, meniu sau rezervări găsiți pe pagina lor de Facebook – Casa Argeșeană Tradițional – B-dul Eroilor, sau la numerele de telefon 0348.455.404 / 0741.282.066.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90