930×122 CAPRA 5

accident

„CASCADORIE” CU MAŞINA LA BRADU. UN ŞOFER BEAT A PLONJAT ÎN CURTEA UNUI LOCALNIC

UPDATE: „Conducătorul auto a refuzat recoltarea de probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. De asemenea, din verificări s-a stabilit că cel în cauză nu posedă permis de conducere. A fost întocmit dosar penal conform art.  335 și 337 din Codul Penal, iar cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut”, precizează IPJ Argeş.

Citiți și: Accident foarte grav în Vinerea Mare! Impact puternic ACUM, în Argeș

Seară de coşmar pentru un localnic din comuna Bradu. Pe la ora 20 a zilei trecute, acesta a fost alarmat de un zgomot puternic şi, ieşind să vadă ce se întâmplă, a rămas uluit când a văzut în curtea casei o maşină răsturnată care a zburat practic prin gardul care împrejmuia proprietatea.

Gardul a fost distrus pe o lungime de aproximativ 10 metri, dar norocul a făcut ca nimeni să nu fie rănit.

Citiți și: Aceștia sunt tinerii de 16 și 19 ani morți în accidentul cutremurător din Argeș!

Poliţiştii au demarat cercetările şi au stabilit că şoferul „cascador” consumase alcool în cantităţi industriale. Etilotestul a indicat o valoare de 1,15 mg/l alcool pur în aerul expirat.

S-a întocmit dosar penal pentru conducere sub influenţa alcoolului şi împricinatul va trebui să plătească şi pagubele produse care nu sunt deloc mici.

(Sursa FOTO: Facebook – Info Trafic Pitesti)

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90