930 x122 grota rece

centrul cultural pitești

Câștigătorii unui important concurs și-au primit azi premiile

Câștigătorii unui important concurs și-au primit azi premiile

Citiți și: Problemă de mare actualitate. Dezbatere importantă

Astăzi, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții, a avut loc festivitatea de premiere a câștigătorilor Concursului Național de Poezie de Dragoste „Leoaică tânără, iubirea…”, ediția a XXIV-a.

Concursul a fost coordonat de poetul Virgil Diaconu, directorul revistei de cultură „Cafeneaua literară”

La ediția din acest an a Concursului Naţional de Poezie de Dragoste <Leoaică tânără, iubirea…>, juriul, format din Virgil Diaconu, Liliana Rus și Lucian Costache, membri ai Uniunii Scriitorilor din România, a acordat următoarele premii:

Citiți și: 1 iunie la Pitești! Ce s-a văzut în Centru rămâne în istorie

Premiul I: Maria ANASTASIU, din Râmnicu-Vâlcea, absolventă a Facultății de Medicină Sibiu, 26 ani.

Premiul al II-lea: Teodora COSTEA, din Constanța, studentă în anul II la Facultatea de Matematică și Informatică a Universității București, 20 ani.

Premiul al III-lea: Ioana Rodica DUMITRU, din Ploiești, consilier juridic, absolventă a Facultății de Drept a Universității București, 31 ani.

Câștigătorii unui important concurs și-au primit azi premiile

Mențiune I: Ania Dana HERMAN, din Pitești, funcționar public, Facultatea de Științe Politice, Universitatea București, 34 ani.

Mențiune II: Andra PANTEA, Timișoara, absolventă a Facultății de Muzică și Teatru, Universitatea de Vest Timișoara, 35 ani.

Puteți urmări evenimentul și în video:

 

Foto: Arhivă

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90