NOR CURIER 930X122

ninsori

Cât mai ține episodul de iarnă

Cât mai ține episodul de iarnă.

Citiți și: Vremea de Florii: Ce ne așteaptă după ninsorile din jumătate primăverii

Ninge abundent în mai multe județe din țară, iar stratul de zăpadă a atins aproape 20 de cm în unele zone.

Utilajele de deszăpezire sunt la datorie pentru a menține drumurile practicabile.

Citiți și: Se întâmplă ceva fenomenal: Pentru prima dată după 72 de ani

Reamintim că, până în această seară este în vigoare o avertizare meteorologică de vreme rea. Subiectul pe larg, AICI: Alertă ANM! Viscol și fenomene periculoase astăzi

Directorul ANM, Elene Mateescu vine însă cu vești bune. Potrivit specialistului, în weekend, temperaturile vor crește considerabil.

„La acest sfârșit de săptămână valorile de temperaturi vor fi în creștere astfel încât să contăm pe limite ce pot depăși, mai ales în sudul țării, 17 18° grade”, a explicat ea, potrivit Antena 3 CNN.

Continuă să ningă și mâine

„Astăzi și mâine vor mai continua ninsorile în special în zona montană înaltă, acolo unde și rafalele vor fi susținute. Vorbim de viteze de 70-80 km/h. Nu în ultimul rând, și în zonele mai joase de relief, 40-50 de km/h.

Temperaturile vor fi mai coborâte în special în jumătatea estică a țării (…)”.

Vreme de primăvară în weekend

„La acest sfârșit de săptămână temperaturile vor fi în creștere de la o zi la alta, inclusiv și în jumătatea estică de mâine.

Tot de mâine, la scara întregii țări, vom vorbi de valori de temperaturi între 9 până la 17°, la fel și duminică, posibil 11…20°, semn că într-adevăr acestea caracterizează deja o vreme de primăvară”, a mai declarat directorul ANM.

Foto descriptiv: Digi24

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3