930 x122 grota rece

apa

CÂT SE MAI SPALĂ PITEŞTENII ÎN LIGHEAN?

De marţi seara în jur de o treime (7.000 de apartamente, potrivit conducerii Termoficării) dintre piteştenii ale căror locuințe sunt racordate la sistemul centralizat de termoficare au rămas fără apă caldă, deoarece firma care livrează gaze pentru societatea de termoficare a sistat furnizarea către două centrale termice din Găvana și Trivale. Motivul este acela că Termo Calor Confort Pitești, societate a municipalității, are datorii de circa 3.600.000 de lei la Distrigaz.

Citiți și: Exclusiv: Zara și-a făcut bagajele! Centrul Piteștiului rămâne mai pustiu

Încă nu se ştie exact cât va mai dura până la remedierea situaţiei.

„Este vorba, oricum, de zile mai multe la rând… Cred că va mai dura cam o săptămână… Săptămâna viitoare sperăm să putem relua furnizarea apei calde. Problema este că locatarii nu plătesc facturile către Termo Calor, de unde şi dificultăţile de plată a facturilor la gaze. Sperăm să facem cât mai repede rost de bani şi să reluăm furnizarea. Oricum, acum se fac şi revizii la reţele şi astfel de perioade de întrerupere au fost anual vara.”, ne-a declarat Cornel Ionică, viceprimar al Piteștiului. (Foto: ziuaconstanta.ro)

Citiți și: Pitești. Veste excepțională! Toată lumea se va bucura

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90