New Profesional Consult 930 x 122

trotinete electrice

CÂT TE COSTĂ O PLIMBARE CU TROTINETA BLINKEE ÎN PITEŞTI

Le-am văzut, ne-au captat atenţia, le-am testat! Trotinetele Blinkee care au împânzit Piteştiul sunt numai bune pentru o plimbare prin parcurile din municipiu, însă ca să ajungi să le foloseşti e nevoie să descarci aplicaţia despre care am menţionat AICI, să încarci în aplicaţie documente precum cartea de identitate şi datele cardului bancar de pe care se vor retrage banii.

Citiți și: Trotinetele electrice, interzise! Erau un real pericol în trafic

Ne-am lămurit şi cum e cu permisul: acest tip de trotinete nu necesită niciun fel de permis de conducere. Pentru a fi folosită de către minori (vârsta minimă e 13 ani), e nevoie de scanarea unui consinţământ scris de către părinţi.

Cât despre costuri, apreciem că o plimbare scurtă de 10 minute costă aproximativ 7 lei.

Citiți și: INTERZIS CU TROTINETELE ELECTRICE PE TROTUAR

Pe mine, personal, cu atât m-au taxat (FOTO).

Costul maxim perceput este de 99 de lei pe zi. Retragerea efectivă a banilor se face la aproximativ 24 de ore după încheierea cursei.

Cât despre experienţa în sine, atenţie – dă ceva adrenalină. Trotinetele sunt destul de rapide, accelerând imediat la viteza maximă care este de aproximativ 25 km/h. Este mai mult decât suficient pentru un astfel de vehicul cu care trebuie să fii foarte atent când virezi. Atenţie şi la ceilalţi participanţi, mai ales la biciclişti.

P.S.: De la înregistrarea în aplicaţie şi încărcarea documentelor, durează aproximativ 24 de ore pentru verificare, timp în care nu puteţi folosi trotineta.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90