New Profesional Consult 930 x 122

cătuşe

CĂTUŞE ÎN PARCUL „LUNCA ARGEŞULUI”!

Parcul „Lunca Argeşului”, realizat cu fonduri europene în Zăvoiul Piteştiului, a fost lovit în acest an de două ori de ape. Acum totul a revenit la normal.

Citiți și: Scene incredibile într-o școală! Elev încătuşat de poliţişti în clasă!

În parc au fost aduse şi două grilaje în formă de inimă, „inaugurate” de Dragobete, sărbătoarea dragostei la români. Pe acestea, conform unei tradiţii europene inspirată de un roman de dragoste, se pot pune lacăte ale iubirii de către cupluri de îndrăgostiţi care, astfel, îşi jură credinţă veşnică.

Vreo 16 lacăte şi… o pereche de cătuşe sunt acum pe cele două dispozitive amplasate chiar lângă zona destinată unei discoteci în aer liber din parc (capătul dinspre colonia ACH).

Citiți și: ASTA DA IUBIRE! MESAJ DE DRAGOSTE PE O STRADĂ DIN PITEŞTI

Iată cum unii îşi exhibă fantezile şi în public. Nu de alta, dar este pentru prima dată când pe un astfel de grilaj al iubirii îi trece cuiva prin minte să prindă şi cătuşe!

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3